• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Algemeen
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Evenement
 • (8)
  Muziek

Tribute to the Cats Band komt naar Hamalandhal in Lichtenvoorde

zondag 18 februari 16:00 uur

Tribute to the Cats Band (Foto: A. Mop)

De Tribute to the Cats Band komt opnieuw voor een optreden naar Lichtenvoorde. Na een enerverend jaar met vele muzikale hoogtepunten en veel uitverkochte concerten, komt deze superband op zondagmiddag 18 februari naar de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Het optreden in Lichtenvoorde is tot dusver de enige in de Achterhoek.

Lichtenvoorde - In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, de grondleggers van de palingsound. Nu ruim 15 jaar verder en meer dan 600 concerten met hits als Lea, Marian, Jukebox, One way wind en vele andere, zorgen ze elke week voor een super optreden, en een enorm feest voor ontzettend veel bezoekers.

De Tribute to the Cats Band vierde het afgelopen jaar zijn 15-jarig bestaan met 6000 feestvierende fans in een uitverkocht AFAS-LIVE te Amsterdam. Dit was een absoluut hoogtepunt.

De bandleden hebben ook een dieptepunt te verwerken gekregen, namelijk het overlijden van zanger Piet Schilder. een grote schok, maar ze hebben het weer geweldig opgepakt en gaan vol gas door met de optredens.

Manager en soundengineer Jan Schilder, die destijds bij de Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid, kan met trots erop toezien, dat de bandleden, allen rasmuzikanten, garant staan voor een sfeervol programma, met vrijwel alle Cats-hits.

Ook de nieuweling Larry Koning is een aanstormend talent, die voor een enorme muzikale beleving kan zorgen. Wat ook een steeds jonger publiek aantrekt. Met z'n zevenen zorgen ze voor een super feest met veel gezelligheid en nostalgie voor zowel jong als oud.

Kaartverkoop

Kaarten voor dit optreden op 18 februari (aanvang 16.00 uur) zijn te koop bij: Restaurant Beneman te Vragender, Schuurman Schoenen in Aalten, Slagerij van Geemen in Groenlo en Trendy Bloemen in Lichtenvoorde. Voor meer info of zitplaatsen kan gebeld worden met Beneman, 0544-371271 of kijk op beneman.nl

 


deel deze activiteit

Locatie

Hamalandhal
Lichtenvoorde