• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Algemeen
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Evenement
 • (8)
  Muziek

Zondagmatinee met het Krabbenkoor

zondag 18 februari 14:30 t/m 16:00 uur

Foto: Eveline Zuurbier

Het Krabbenkoor, de naam geeft het in feite al aan, is een familiekoor. In Harreveld is de familie bekend onder de naam 'familie Reinas'. Jaren geleden, toen oma Krabben bewoonster van Antoniushove te Lichtenvoorde was, kwam de vraag van de directie of er eens een gezellige avond voor alle bewoners van Antoniushove georganiseerd kon worden. Oma Krabben had dat ook gehoord en zei: "Ik zal eens aan mijn kinderen vragen of ze dat willen doen". Oma en opa Krabben hadden elf kinderen die allemaal een aardig deuntje konden zingen. En zo is het gekomen. In het verleden heeft de familie enkele malen de instuif in de Antoniushove verzorgd en opgetreden voor oa. de KBO en de Zonnebloem. Helaas zijn een aantal familieleden overleden. Nu vormt de bekendste van de Krabbens, Fons, samen met familieleden een koor. Een gelegenheidskoor dat een repertoire heeft van bekende nummers in het Nederlands, Duits en Engels.

Begin januari hebben ze wederom tijdens de instuif bij Careaz, te Lichtenvoorde opgetreden, met veel goede en positieve reacties. Op 18 februari treden ze voor u op in de Molenberg te Groenlo. De familie ziet uit naar uw komst.

Zondag 18 februari van 14.30 uur tot 16.00 uur in Marga's Grand café, locatie de Molenberg te Groenlo. De entree is € 5,00 inclusief koffie en consumptie. Kaartjes zijn te koop bij de receptie en in Marga’s Grand café.


deel deze activiteit

Locatie

De Molenberg
Groenlo