• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (3)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Sport
 • (9)
  Evenement
 • (2)
  Muziek

Bon Scotch komt naar Rockcafé Taste

zaterdag 20 oktober 22:00 uur

Foto: Band zelf

Bon Scotch, Nederlands beste en meeste spelende ACDC Tribute, komt weer naar Taste, en wel op 20 oktober, aanvang 22.00 uur. In april 2016 stonden ze ook al in een uitverkocht Rockcafé, en in 2018 gewoon weer! Zowel de band als het muziekcafé wilden dit enorm graag.

Sinds de oprichting, in de nadagen van 2009, heeft Bon Scotch een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van in de kroeg om de hoek tot volgepakte festivals (o.a. Nirwana Tuinfeest, Pigpop, Legends of Rock, etc.) iedereen gaat plat voor deze vertolking van het AC/DC van de jaren '70.

Bon Scott is helaas niet meer onder ons, maar met Bon Scotch zou je dat bijna vergeten. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen en met een sound die werkelijk ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt, is er als AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70s te wanen dan met Bon Scotch.

Bezetting: Mari Maas -zang; Geert Sanders - drums; Gerard Berkers - bas en zang; Michel Joosten - gitaar;· Mario Peeters - gitaar en zang

Om te zorgen dat Taste niet uitpuilt in verband met de te verwachten belangstelling, wordt er deze avond met toegangskaarten gewerkt. Deze kaarten kosten 5,00 euro en je krijgt er een consumptiemunt bij. Er is alleen voorverkoop en deze loopt tot 18 oktober, daarna zijn er geen kaarten meer te verkrijgen.


deel deze activiteit

Locatie

Rockcafé Taste
Groenlo