• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (2)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Autosterrit Heel Harreveld on Wheels op Hemelvaartsdag

donderdag 30 mei 14:00 uur

Foto: PR

Over twee weken is het weer zover. Op Hemelvaartsdag 30 mei wordt wederom Heel Harreveld on Wheels gehouden. De reacties na afloop van de eerste editie waren uitermate positief. Dit heeft de organisatie doen besluiten om er ook dit jaar weer een vervolg aan te geven. Het is dan ook gelukt om weer een prachtige autosterrit in elkaar te zetten waar iedereen aan deel mag nemen.

Harreveld - De deelname is voor iedereen, gezinnen, kameraden, buren of wie dan ook. Let wel, naast de bestuurder, heeft men natuurlijk wel iemand nodig voor de navigatie. De autosterrit is bedoeld voor auto's en / of kleine busjes. Motoren of andere motorvoertuigen worden niet toegelaten. Men kan deelnemen door zich voor 20 mei aan te melden via heelharreveld@harreveld.nl. Start en finish van de autosterrit zijn bij Café de Boer.

Inschrijven

Neem je deel dan kun je je op Hemelvaartsdag, 30 mei vanaf 14.00 uur inschrijven bij Café de Boer, waarna er dan kan worden gestart vanaf 14.30 uur. De kosten voor deelname per auto is 5 euro.

Ten opzichte van de eerste editie zijn er wat aanpassingen doorgevoerd, maar de belangrijkste ingrediënten blijven behouden. De route leidt wederom door de prachtige Achterhoek, grote wegen worden zoveel mogelijk vermeden.

Aanwijzingen zoeken

Op de routebeschrijving staan aanwijzingen die je dan zelf langs de route moet gaan zoeken. De gemiddelde snelheid die gereden wordt tijdens de sterrit is 30 kilometer per uur. De afstand van de route is niet al te groot, zodat iedereen binnen 2 uur rijden binnen kan zijn.

Aan deze autosterrit is een wedstrijdelement verbonden, maar je kunt natuurlijk ook vrijblijvend de tocht uitrijden en genieten van de omgeving.

Wisselbeker

De winnaar wordt na afloop van de autosterrit bekend gemaakt en uiteraard staat er voor de winnende equipe een leuke prijs en de Heel Harreveld on Wheels wisselbeker te wachten.

heelharreveld@harreveld.nl


deel deze activiteit

Locatie

Café de Boer
Harreveld