• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (2)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Hulp bij uw mantelzorg

maandag 27 mei 19:15 uur

VIT-hulp bij mantelzorg organiseert op maandagavond 27 mei een bijeenkomst waarin u uitleg krijgt over welke hulp u bij uw zorg kunt krijgen en hoe u de mantelzorg beter kunt volhouden. De bijeenkomst is bedoeld voor alle mantelzorgers in de gemeente Oost Gelre en wordt gehouden bij de Johanneshof in Lichtenvoorde.

Zorgen voor een ander kan veel voldoening geven, maar kan ook veel van u vragen én is soms intensief en ingewikkeld. Soms moet de zorg ook nog gecombineerd worden met de zorg voor een gezin of met een baan. Het is belangrijk dat u de zorg goed kunt volhouden.

Tijdens een informele bijeenkomst hoort u welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn, maar bovendien kunt u aangeven bij welke zaken ú ondersteuning zou willen. Tevens krijgt u deze avond tips en handvatten aangereikt die kunnen helpen bij de zorg voor uw naaste(n). Tijdens deze bijeenkomst kunt u zowel de mantelzorgconsulent als ook andere mantelzorgers ontmoeten. Deze avond is dé gelegenheid om informatie te halen en ervaringen uit te wisselen!

Aanmelden en informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 27 mei bij Johanneshof, Rentenierstraat 9 in Lichtenvoorde en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Inlopen kan vanaf 19.15 uur.

Aan het bijwonen hiervan zijn geen kosten verbonden en koffie en thee krijgt u aangeboden. Aanmelding is wenselijk en kan bij VIT tel. (0544) 82 00 00, of via mail naar info@vithulpbijmantelzorg.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Johanneshof
Lichtenvoorde