• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (3)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Sport
 • (9)
  Evenement
 • (2)
  Muziek

Kei-Fit nieuwe startlocatie toertochten

zondag 14 april 8:00 uur

Foto: PR

Lichtenvoorde - Startplaats van de Keitrappers toertochten was de laatste jaren Zwembad Meekenesch. Dit met het vooruitzicht op de realisatie de Sportboulevard. Omdat deze plannen op een laag pitje staan en er zich een aantrekkelijke partij als nieuwe geschikte startlocatie voordeed is deze keuze gemaakt voor het jaar 2019. Per 2019 is het multifunctionele sportcentrum voor sport en ontspanning Kei-Fit de nieuwe startlocatie voor de toertochten van WTC Keitrappers vanuit startplaats Lichtenvoorde. Kei-Fit is zowel per auto als per fiets uitstekend bereikbaar.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig en fietsenstalling is mogelijk op een afgesloten terrein. Door de ligging aan de rand van het dorp zijn zowel routes voor de MTB als ook oor de Race direct beschikbaar. Kei-Fit biedt voldoende ruimte om de inschrijving snel te laten verlopen en er kan catering naar wens worden aangeboden. Ruime kleedkamers met douchegelegenheid zijn voor dames en heren beschikbaar.

In 2019 organiseert WTC Keitrappers twee toertochten vanaf startplaats Kei-Fit. Zondag 14 april is er de keuze uit een Race of een MTB tocht. MTB tocht met keuze uit afstanden van 30, 40, 50 of 60 km. Mountainbike tocht richting Halle/ Varsseveld over circuit Kappenbulten waar een technische track is uitgezet, de bossen van het Noorderbroek en natuurlijk de Vennenbulten. Brünerheide tocht met keuze uit afstanden van 85 en 110 km. Race/weg toertochtgaat door het Achterhoeks coulissen landschap en de heuvels van de Duitse grensstreek tot aan Hamminkeln.

Zondag 10 november MTB tocht met keuze uit afstanden van 30/40/50 en 60 km. De inmiddels al om bekende Lus om Lievelde.

Vanuit startplaats Beltrum wordt op zondag 20 oktober De MTB tocht Lus van Beltrum georganiseerd. Een van de oudste mountainbike tochten in de Achterhoek met afstanden van 30/40/50/60 km.

keitrappers.nl


deel deze activiteit

Locatie

Kei-Fit
Lichtenvoorde
Lievelderweg 88A
7131mg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.