Logo weekkrantoostgelre.nl


De Molenberg en Mariënhof doen mee aan Open Dag van Zorg en Welzijn

GROENLO - Op zaterdag 18 maart van 11.00 tot 15.00 uur opent De Molenberg haar deuren. We laten graag aan belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers zien wat we doen en waar we trots op zijn: met hart en ziel werken in zorg en welzijn.

Er worden zelfgemaakte spullen verkocht, u kunt een ritje maken op de duofiets en er is een informatiemarkt waarop u allerlei informatie over zorg en wonen kunt krijgen. U kunt kennis maken met onze fysiotherapie, ergotherapie en de thuiszorg! Ook komt u alles te weten over het wonen in De Molenberg en kunt u genieten van ons 'Open Dag' arrangement in Marga's Grand Café. Interesse in een baan in de zorg? Ook dan ben je zaterdag bij ons aan het goede adres!
Ons adres is Ziekenhuisstraat 7. Meer informatie? Kijk op www.szmk.nl/opendagzorg

Mariënhof
Op vrijdag 17 maart van 10.30 tot 14.00 uur opent Mariënhof haar deuren..We laten graag aan belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers zien wat we doen en waar we trots op zijn: met hart en ziel werken in zorg en welzijn.
U bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie en lekkere hapjes in Marga's Grand Café. U kunt een ritje maken op de duofiets en de tovertafel uitproberen. Met een foto-expositie laten we het wonen en werken in Mariënhof aan u zien.
Ons adres is Lievelderweg 22. Meer informatie? Kijk op www.szmk.nl/opendagzorg

Reageer als eerste
Meer berichten