Logo weekkrantoostgelre.nl


Trainingsgroep hardlopen en boogschieten

Switbertus begint 23 maart met trainingsgroep Start2Run-Archery

Run-Archery is een combinatie van boogschieten en hardlopen; de zomervariant van de spectaculaire biathlon tijdens de Olympische winterspelen. Run-Archery is leuk voor hardlopers, tri- en survival atleten omdat het boogschieten een uitdagende extra dimensie geeft aan het hardlopen. De kunst is om met een hoge hartslag toch de juiste focus te houden bij het boogschieten: probeer het eens!

In Lichtenvoorde wordt op 29 april de jaarlijkse Run-Archery georganiseerd als eerste evenement uit een serie van 5 in de Run-Archery CUP 2017. Om je hierop voor te bereiden en om kennis te maken met deze uitdagende sport wordt op donderdag 23 maart door de handboogafdeling van schuttersgilde Switbertus in Lichtenvoorde een Run-Archery trainingsgroep gestart. Iedereen die interesse heeft kan hieraan deelnemen. Door de afwisseling met boogschieten is Run-Archery aantrekkelijk voor zowel beginnende als gevorderde lopers en schutters.

De Swite
De Run-Archery trainingsgroep in Lichtenvoorde start op donderdag 23 maart om 19:00 uur en is elke donderdag op het terrein rond verenigingsgebouw de Swite aan de Hendrik Leemreize straat 2 in Lichtenvoorde. Het accent ligt op het leren van de techniek van boogschieten, in combinatie met hardlopen. Elke training wordt er dus hardgelopen en geschoten. De trainingen staan open voor iedereen; zowel recreanten als wedstrijdsporters. Vooral hardlopers die kennis willen maken met de handboogsport worden uitgenodigd, maar ook boogschieters die meer aan hun conditie willen werken. Je kunt een aantal keer meedoen ter kennismaking, verdere deelname is gratis voor leden van Switbertus.

Informatie en aanmelding: 06-5123 9253 (Henri Polman)
Mail: runarchery@st-switbertus.nl
Meer info st-switbertus.nl/handboogsport-runarchery of handboogsport.nl/runarchery

Reageer als eerste
Meer berichten