Logo weekkrantoostgelre.nl


Pub
Pub (Foto: pr)

Pubquiz: weet jij veel?

GROENLO - Altijd leuk om te ontdekken wie er meer kennis heeft: jij of toch je vrienden. JCI Oost-Achterhoek, beter bekend als de Junior Kamer, organiseert een gezellige pubquiz met serieus moeilijke vragen op zaterdag 25 maart bij Café Kras in Groenlo. Een uitstekende gelegenheid om die kennis te testen met een biertje erbij!

Een pubquiz is precies wat de naam zegt: een quiz in een kroeg, waarbij het ook om de gezelligheid draait. Vanaf 20.00 uur zijn teams van maximaal drie personen welkom en de pubquiz start om 20.30 uur. De kosten bedragen 25 euro per team, inclusief twee drankjes en hapjes per persoon, en kunnen die avond contant worden betaald. Vanwege de beperkte ruimte is aanmelden met teamnaam en teamleden via pubquiz@jcioa.nl nodig voor maandag 20 maart. In het najaar vindt wederom een pubquiz plaats in de Oost-Achterhoek.

Goede doelen
De opbrengst van de avond gaat naar één van de goede doelen in de regio, die JCI Oost-Achterhoek ondersteunt. Dit keer is dat de Voedselbank Oost-Achterhoek. Eerder is samen met Stichting Lindearboretum een openbare uitkijktoren gerealiseerd op het Lindearboretum in Winterswijk-Corle. Zij hebben het financiële resultaat van de uitverkochte eerste pubquiz op 28 oktober 2016 in Winterswijk ontvangen.
JCI Oost-Achterhoek is een groep jonge, ondernemende en enthousiaste mensen. Samen willen zij met plezier meer bereiken, voor persoonlijke groei en maatschappelijke projecten.

Meer informatie is te vinden op jcioa.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten