Logo weekkrantoostgelre.nl


Vesting Vrijmarkt 2016. Foto: pr
Vesting Vrijmarkt 2016. Foto: pr

Bijzondere Vestingstad Vrijmarkt

GROENLO - Dit jaar zullen er op de Vestingstad Vrijmarkt op Koningsdag tweedehands muziekinstrumenten te koop zijn. ''De markt heeft op 27 april alles in zich om uit te groeien tot een groot festijn'', aldus de organisatie. De knusse binnenstad van Groenlo leent hier zich dan ook uitstekend voor. De vrijmarkt duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor wie wil deelnemen aan de markt is dit gratis.

Op de Vesting Vrijmarkt is een grote rommelmarkt voor de kinderen. Inschrijven hiervoor kan tot 22 april via info@groenlovestingstadpromotion.nl. Ook als je een eigen muziekinstrument wilt bespelen ben je welkom.

Poppentheater De Kleine Zon
Maar er is méér. Het is eindelijk gelukt om het landelijk zeer bekende poppentheater De Kleine Zon naar Groenlo te halen. Normaal zijn ze alleen te vinden op de Dam in Amsterdam. Daar spelen ze vaak op de zaterdagmiddag.

Verder kunnen kinderen geschminkt worden en is er een ballonnenartiest en een goochelaar. Dweilorkest Windkracht 11 zorgt 's middags voor de vrolijke muzikale noot. 's Morgens vroeg zullen de klanken van het carillon klinken over het vestingstadje Groenlo. Beiaardier Wim Ruessink brengt menig bezoeker in Koningsdag-stemming.

Tweedehands muziekinstrumenten
In de Kevelderstraat organiseert Han Mali een heuse tweehands muziekinstrumenten markt. Wie mee wil doen kan mailen naar: trommeltoko@kpnmail.nl voor alle info. De tweedehands muziekinstrumenten markt is vorig jaar voor het eerst gehouden in Groenlo en dit jaar dus samen met de Vesting Vrijmarkt. Een mooie combinatie.

Reageer als eerste
Meer berichten