Logo weekkrantoostgelre.nl


Foto: PR

Eerste Daily Run op OBS Het Hof

LICHTENVOORDE - Op maandag 3 april klonk het startschot voor de eerste Daily Run loop op OBS het Hof. De leerlingen van Basisschool het Hof doen daar de komende weken met de hele school aan mee en halen door zich te laten sponsoren geld op voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren is dit jaar het goede doel van obs het Hof. De weken van de Daily Run staan volledig in het teken van Stichting Spieren voor Spieren. De stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Deelnemen voor Spieren voor Spieren was een logische keuze voor de basisschool. Het motto van Spieren voor Spieren luidt: 'gezonde spieren voor zieke spieren'. Basisschool het Hof zet zich hier vol overgave voor in. Alle leerlingen zamelen geld in, waarna er met veel enthousiasme en gedrevenheid wordt gelopen. Maar de kinderen krijgen in deze periode ook sportlessen van Lichtenvoordse sportverenigingen.

Groot succes
De Daily Run en de sportieve activiteiten tijdens dit project worden volgens de directeur Werner Kuipers van basisschool het Hof een groot succes: "Met hulp van de begeleiding van de verenigingen worden het een paar fantastische sportieve weken, waarbij de leerlingen een bijzonder goede sportieve prestatie neerzetten. De leerlingen staan door middel van de Daily Run stil bij het feit dat rennen, fietsen, spelen en sporten voor 20.000 kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend is. Zij lijden aan een spierziekte. Door middel van deze Sponsorloop helpen de leerlingen Spieren voor Spieren om kinderen met een spierziekte een betere toekomst te geven."

obshethof.nl

Reageer als eerste
Meer berichten