Logo weekkrantoostgelre.nl


City of Taste op Groenlose Markt. Foto: pr
City of Taste op Groenlose Markt. Foto: pr

Met het wijnglas rond op supertoffe 'City of Taste'

De dag na 'City of Taste' gonst het in Groenlo van lovende reacties op dit nieuwe evenement. Met een wijnglas langs diverse ondernemers in het centrum om daar na een welkom met een scheutje wijn in het glas, te proeven aan de bedrijfssfeer en de kundigheid, was een 'supertof idee' voor een nieuw evenement in Groenlo.

GROENLO - In totaal deden 44 ondernemers mee aan dit open huis; ook ondernemers van buiten het centrum hadden de binnenstad opgezocht of een ludieke actie bedacht om zich te presenteren. De woondecoratiewinkel aan de Ruurloseweg had een lijn door de hele binnenstad getrokken die over de brug met de gracht uitmondde bij de zaak zelf. 'Als je over deze lijn kunt lopen, kom je vanzelf bij ons'.

Onverwachte combinaties
"Ondernemers hebben er heel veel werk van gemaakt: de Nederlands Kampioen barbecuen is uitgenodigd, stoelmassage door Body & Mind bij kapsalon Ans, de pizzeria Milano en 'Street' die op de Markt leuke kraampjes hadden uitgestald die een goede combinatie waren met de horeca aan het marktplein. Bij Steentjes Makelaar zat architect en ontwerper Jurgen Alink. Bezoekers daar kregen ideeën gepresenteerd voor wat je met een woning zoal kunt doen. Er was heel veel samenwerking tussen de ondernemers, ook onverwachte combinaties van ondernemers die elkaar hadden opgezocht", vertelt Linda Commandeur aanjager en mede-organisator van City of Taste.

Idee
Het idee kwam van kapper Arno Doppen die het begin november bij BS22 voorstelde en vanaf dat moment een hele organisatie op poten zette. Het was tot op de laatst spannend hoe groot de animo voor 'City of Taste' zou zijn. Maar vóór het weekend ging de verkoop van de wijnglazen als entreekaart heel erg snel. Ruim 450 wijnglazen waren letterlijk 'in omloop'. Een collectors-item met 'City of Taste' erin gegraveerd. Later op de avond ging City of Taste gezellig door op de Markt met muziek en een warm vuur.

Reageer als eerste
Meer berichten