Logo weekkrantoostgelre.nl


Foto: Marco van den Broek

Groei en Bloei houdt fietstocht op Hemelvaartsdag

LICHTENVOORDE - Traditioneel organiseert Groei en Bloei afdeling Oost Gelre-Winterswijk elk jaar op Hemelvaartsdag een fietstocht door een gedeelte van de mooie omgeving waarin wij wonen. Dit jaar is er weer een bijzondere route uitgezet die richting Eibergen en Beltrum gaat; onderweg is er in Beltrum nog een beeldentuin te bezoeken.

Er zijn twee routes uitgezet, een van 40/45 kilometer en een kortere van 25/30 km. Beide routes komen langs de beeldentuin. Onderweg zijn voldoende gelegenheden om even uit te rusten of een horecagelegenheid te bezoeken.

Routes te koop
Belangstellenden kunnen de routes voor 2 euro per stuk kopen bij HCR 't Zwaantje aan de Zieuwentseweg 1 in Lichtenvoorde op woensdag 24 mei van 19.00 tot 20.00 uur en donderdag 25 mei van 9.00 tot 10.00 uur
Beide routes gaan op zowel de heen- als de terugreis door het vernieuwde Beekdal in Lichtenvoorde dat op Hemelvaartsdag om 14.00 uur officieel wordt geopend.

Vanaf 9.00 uur worden de schapen door het dorp naar de locatie Beekdal gebracht. Om 10.00 uur start het programma. De scheerders gaan dan aan de slag om de schapen van hun vacht te ontdoen. Verder is er een leuke streekmarkt en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Rond 17.00 uur is het programma ten einde."

Reageer als eerste
Meer berichten