Logo weekkrantoostgelre.nl


Voorzitter Herman ter Haar (Bloemencorso Lichtenvoorde) en directeur Andreas Krawczik (Remondis Nederland) ondertekenen het nieuwe sponsorcontract. 
Foto: PR Bloemencorso
Voorzitter Herman ter Haar (Bloemencorso Lichtenvoorde) en directeur Andreas Krawczik (Remondis Nederland) ondertekenen het nieuwe sponsorcontract. Foto: PR Bloemencorso

Remondis opnieuw supersponsor Bloemencorso

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Remondis zich als supersponsor verbonden aan het Lichtenvoordse Bloemencorso. Vorige week ondertekenden dr. Andreas Krawczik (directeur Remondis Nederland) en Herman ter Haar (voorzitter Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde) het nieuwe sponsorcontract. Het op één na grootste dahliacorso ter wereld rijdt op zondag 10 september weer door de straten van Lichtenvoorde.

Remondis Nederland maakt onderdeel uit van de Remondis Groep. Zij zijn marktleider in Duitsland en hebben wereldwijd meer dan 500 vestingen en deelnemingen in 34 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië. Remondis houdt zich bezig met afvalinzameling, recycling en rioolservice. Duurzaamheid en innovatie zijn daarbij sleutelwoorden. In september 2015 nam Remondis de Dusseldorp Groep over.

Dr. Andreas Krawczik: "Wij zijn een familiebedrijf dat het credo 'dicht bij de klant' hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland zijn wij actief voor (semi)overheden, Rijkswaterstaat, waterschappen, het ministerie van Defensie, projectontwikkelaars, industrieën, het bedrijfsleven en particulieren. Maar daarnaast vinden we het belangrijk dat we lokaal en regionaal onze betrokkenheid bij de samenleving laten zien. Door een evenement als het Bloemencorso te steunen dragen wij dat graag uit."

Bijdrage aan succesvol evenement
Voorzitter Herman ter Haar is erg blij met de gesloten overeenkomst. "We zijn verheugd dat Remondis zich opnieuw als supersponsor aan ons corso heeft verbonden. De organisatie van het corso brengt ieder jaar weer de nodige kosten met zich mee. Zonder sponsoren kan een evenement als het corso, dat louter draait op vrijwilligers, niet bestaan. Naast financiële steun draagt Remondis ook op een andere manier bij aan het succes van het corso. Zo stellen zij containers beschikbaar voor het vervoer van de materialen en regelen zij de afvoer van het afval van de corsowagens. Omdat de opbrengsten van het corso voor het overgrote deel terugvloeien naar de vele vrijwilligers die zich jaarlijks inzetten om een evenement van dit formaat neer te zetten, is het erg fijn om op de steun van bedrijven zoals Remondis te mogen rekenen", aldus Herman ter Haar.

Reageer als eerste
Meer berichten