Logo weekkrantoostgelre.nl


Drie Jubilarissen bij Jos Dusseldorp Transport

LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse vakantieborrel plaats bij transport- verhuisbedrijf Jos Dusseldorp te Lichtenvoorde. Dit gaat ieder jaar vergezeld met een complete barbecue voor het gehele bedrijf. Omdat dit jaar het bedrijf drie jubilarissen kent, die 40 jaar bij het bedrijf in dienst zijn, werd hier uiteraard extra aandacht aan geschonken.

De heren Eddy Siemes, Clemens Leemreize en Gerrit Jan Piek waren samen met hun kinderen en kleinkinderen uitgenodigd. Jill en Eddy Dusseldorp hadden een presentatie voorbereid, waarin men uitgebreid de afgelopen jaren doornam. Aan de hand van oude foto's werd in de tijd teruggegaan.

Alle drie jubilarissen zijn begonnen in 1977, vlak nadat de oprichter van het bedrijf, Dhr Jos Dusseldorp, was overleden en het bedrijf een moeilijke tijd meemaakte. Ze hebben de oude locatie aan de Dieselstraat meegemaakt, maar ook de groei en verhuizing naar de nieuwbouw aan de Galileistraat , te Lichtenvoorde.

Buitenlandse ritten
Gerrit Jan Piek heeft zich in de 40 jaar ontwikkeld van de eerste BBL-leerling binnen het bedrijf, tot de chauffeur, die dagelijks de buitenlandse ritten naar Parijs(F), Sywell (E), Duitsland en Noorwegen verzorgde en nu dedicated voor een relatie dagelijks de uitgaande ritten zeer betrouwbaar verzorgd.

Brabant en Limburg specialist 
Clemens Leemreize komt oorspronkelijk uit de bouw, zodat hij ook diverse bouwkundige werkzaamheden voor het bedrijf heeft verzorgd, en is hij jarenlang de Brabant en Limburg specialist geweest. Ook heeft hij een paar jaar geassisteerd als heftruckchauffeur op het magazijn. Nu rijdt hij met een oplegger-combinatie voor diverse verladers.

Groningen en Friesland specialist
Eddy Siemes kwam van Philips Lighting, te Winterswijk en werd echt de Groningen en Friesland specialist. Alle klanten lopen weg met hem en hij is er letterlijk kind aan huis. Eddy is erg loyaal aan het bedrijf, dat nooit tevergeefs een beroep op hem doet.

"In een periode van 40 jaar leer je elkaar wel kennen en weet je ook veel van ieders omstandigheden, zowel in het werk als privé. Het is daarom erg fijn dat we nog steeds graag samenwerken en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien." De directie bedankte de jubilarissen voor hun inzet in de afgelopen jaar en hoopt natuurlijk op een goede voortgang voor de komende jaren. Uiteraard werden de echtgenotes ook betrokken in de dankbetuigingen, omdat het erg belangrijk is, dat het thuisfront achter het beroep van hun echtgenoot staat. De mannen zijn veel onderweg, waarbij er vaak een overnachting buitenshuis aan te pas komt.

Nadat de jubilarissen door al hun collega's waren gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal, werd er uiteraard een biertje op gedronken op deze mijlpaal bij Jos Dusseldorp Transport BV.

Reageer als eerste
Meer berichten