Getty Schepers (Dating Oost) en Hans Pillen ('t Zwaantje)
Getty Schepers (Dating Oost) en Hans Pillen ('t Zwaantje) (Foto: PR)

Singles voor gezellige avond naar zomercafé 't Zwaantje

LICHTENVOORDE – Dating Oost organiseert voor 45+ alleenstaanden een gezellige uitgaansavond bij 't Zwaantje in Lichtenvoorde. De singles zijn welkom voor het zomercafé op zaterdagavond 2 september op het terras (bij slecht weer binnen) aan de Zieuwentseweg 1. Achter 't Zwaantje ligt nog een besloten terras, sfeervol en gezellig.

Datingbureau Dating Oost organiseert al 12,5 jaar singlescafe's door geheel Oost-Nederland. "Meestal hebben we zo'n 80 singles op een avond", vertelt Getty Schepers, eigenaresse en matchmaker van Dating Oost. "We gokken erop, zo aan het einde van de zomer, dat we nog de hele avond buiten kunnen genieten van een heerlijke warme avond. Bij slecht weer gaan we vanzelfsprekend naar binnen. Ik adviseer de singles wel een vest mee te nemen voor als het later op de avond iets kouder wordt."

Enthousiast 
Eigenaar Hans Pillen van 't Zwaantje is enthousiast over dit initiatief. "We hebben veel alleenstaanden in Lichtenvoorde en directe omgeving. Nu kunnen wij ze in samenwerking met Dating Oost een leuke avond bezorgen. We zullen er alles aan doen het gezellig te maken."

Het doel van het singlescafé is alleenstaanden een leuke avond uit te bieden. "Het is geen datingavond. Het is gericht op gezelligheid, borrelen, lachen, contacten leggen of nieuwe vrienden maken. Een avond waar singles echt alleen naartoe kunnen gaan", stelt Getty. "Iedereen wordt persoonlijk ontvangen bij de entree; dat voelt vertrouwd en stelt gerust."

Vooraf aanmelden is niet nodig. Iedere single van ±45-67 jaar is welkom. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Vanaf 20.30 uur. Nette kleding gewenst. Meer info 0546-492899 of DatingOost.nl

Meer berichten