Foto: PR

Gratis voet- en schoenscreening bij Schoenmode Hermans

GROENLO - Bij Schoenmode Hermans in Groenlo wordt woensdag 20 september van 13.30 tot 17.00 uur een gratis voetscreening gehouden

Podotherapie Oost-Nederland is die middag aanwezig bij Schoenmode Hermans. Podotherapeut Walijne Schoenmaker beantwoordt al uw vragen over uw voeten en onderzoekt ze of een bezoek aan een podotherapeut nodig is en Schoenmode Hermans beoordeelt uw schoenen.

Een podotherapeut onderzoekt en behandelt mensen met klachten aan voeten, tenen en teennagels, maar ook klachten elders in het lichaam die voortvloeien uit een afwijkende stand van de voeten. Denk aan enkel-, knie-, heup en rugklachten en overbelasting van spieren bij veel staan en lopen. Specifieke klachten zoals sportblessures, vermoeidheidsklachten in voeten en benen en voetklachten bij diabetes mellitus of reuma kunnen worden behandeld bij een podotherapeut.

Een podotherapeut heeft verschillende therapiemogelijkheden om voetproblemen te behandelen. Deze therapieën worden individueel op de voet aangemeten, met de hand afgewerkt en zijn volledig afgestemd op de voetproblemen. Een goed schoenadvies kan al een therapie zijn, maar ook het resultaat van onze overige therapieën staat of valt met de pasvorm van de schoen waar de therapie in wordt gedragen. Ook een kleine aanpassing of advies kan klachten oplossen. Door Schoenmode Hermans en Podotherapie Oost-Nederland gezamenlijk naar uw voeten te laten kijken krijgt u een optimaal advies!

Wilt u verzekerd zijn van een voet- en schoenscreening op deze middag, maak dan een afspraak met Schoenmode Hermans via 0544 461394. De koffie staat klaar.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox