Wordt de hottub van vorig jaar ingewisseld voor een ijsbad?
Wordt de hottub van vorig jaar ingewisseld voor een ijsbad? (Foto: Eveline Zuurbier)

Neem ook een spetterende nieuwjaarsduik!

LICHTENVOORDE - Op nieuwjaarsdag, zondag 1 januari 2018 vindt om 12.00 uur op dezelfde locatie als afgelopen keer, in de zwemvijver bij Wijndomein Besselinkschans, de tweede editie van de Nieuwjaarsduik Oost Gelre plaats. Het water is helder en schoon dus uitermate geschikt om een frisse duik te nemen om het nieuwe jaar te starten.

De Besselinkschans is een gebied met veel landschappelijke kwaliteiten dat zich steeds meer op de kaart zet als evenementengebied en recreatielandschap. Samen met de beschikbare faciliteiten vormt dit een perfecte locatie voor deze Nieuwjaarsduik.

Mensen die mee willen doen met de Nieuwjaarsduik kunnen zich gratis aanmelden via de website van de Vrije Slag door Grolle. Voor de late beslissers is aanmelden op de dag zelf natuurlijk ook mogelijk. Dit kan ter plekke bij het Wijndomein Besselinkschans tussen 11.00 en 11.45 uur via een aanmeldformulier. Voor alle deelnemers (op volgorde van inschrijving) is er gratis soep en een warme muts van sponsor Unox.

IJsbad challenge
Met de IJsbad Challenge bieden wij een unieke mogelijkheid om mee te doen aan een korte workshop gericht op bewustzijn, aandacht en ademhaling. Dit wordt afgesloten met de uitdaging om in een ijsbad plaats te nemen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven door Anne Eijsink. Zij is bekend met het geven van workshops volgens de methode van Wim Hof, ook wel bekend als The Iceman.

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsduik is de IJsbad Challenge. De start is om 9:45 uur en deelname kost 25 euro per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 december. Er is plaats voor 20 personen.

Meer berichten