Nieuwjaarsbal met Danny Froger

Regio - Met Danny Froger, Paul Rabbering, Curls on Fire, Silent Disco met Roel Krabben en Reinoud Rave op het het Nieuwjaarsbal Groenlo, wordt 2018 feestelijk afgetrapt. Het gala dat plaatsvindt in de Oude Calixtus is voor veel mensen een stijlvolle afsluiting van de feestdagen en een goede gelegenheid om iedereen het beste te wensen voor het nieuwe jaar.

Nieuw dit jaar is de Silent Disco. Organisatoren Koen klein Tuente, Tom van Leeuwen en Steam Entertainments Jochem Beunk en Michaël Lammers vertellen: "We proberen de toch al prachtige Oude Calixtus er elk jaar net iets anders uit te laten zien. Dit jaar maken we optimaal gebruik van de kerk en gaan een soort mini-Silent-Disco maken. Alleen mensen met een koptelefoon horen de muziek van DJ Roel Krabben. We hebben een beperkt aantal koptelefoons om het exclusief te houden, maar voor zowel deelnemers als kijkers is het hilarisch!"

Voor fijnproevers is er goed nieuws: de prosecco werd net als de halve liter al 'by the bottle' verkocht, maar dit jaar is in overleg met Edwin Bruntink van de Klok ook het assortiment uitgebreid. Kaarten via nieuwjaarsbalgroenlo.nl en bij Katoo Fashion aan de Markt in Groenlo.

Meer berichten