Foto: Brookhuis Busreizen

Brookhuis houdt reismarkt voor busreizen

Zondag 28 januari houdt Brookhuis Busreizen haar jaarlijkse reismarkt in de Achterhoek bij Hotel De Kruisberg in Doetinchem. Tijdens deze reismarkt kunt u bekijken wat Brookhuis Busreizen voor u in petto heeft in 2018. Het aanbod is zeer divers, van een korte reis in Holland tot muzikale reizen naar het buitenland en vele dagtochten. Ook is het mogelijk om ter plaatse met een van onze reisadviseurs uw vakantiereis in te boeken!

Op geheel eigen wijze kunt u kennis maken met het complete aanbod van verzorgde meerdaagse arrangementen. Ook voor dagtochten naar o.a. beurzen, musicals en concerten, reizen op maat of schoolreisjes heten wij u van harte welkom. Ons complete aanbod kunt u bekijken via onze website www.brookhuisbusreizen.nl.

Tijdens de reismarkt ligt het accent voornamelijk op de meerdaagse busreizen die in 2018 plaatsvinden. Onder het genot van een hapje, een drankje en sfeervolle livemuziek laten wij u graag ons aanbod zien.
De reisgids ligt voor alle bezoekers van de reismarkt klaar. Wanneer u interesse heeft in een reisgids dan kunnen wij u deze natuurlijk ook toesturen. Uiteraard staan onze adviseurs en chauffeurs voor u klaar tijdens de reismarkt om u advies te geven en denken wij graag met u mee over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen.

DIT JAAR VELE EXTRA’S

BOEK TIJDENS DE REISMARKT EN WIN REISCHEQUES t.w.v. €300-€200! Boek je een meerdaagse reis tijdens de reismarkt dan maak je kans op het winnen van fantastische prijzen. Onder de boekers verloten wij deze dag namelijk reischeques t.w.v. €300, €250 en €200! Kom langs en maak kans op deze mooi prijzen!

ONTVANG NA JE VAKANTIEREIS EEN FOTOBOEK T.W.V. €25

Extra leuk dit jaar: Ga jij in 2018 met ons mee op vakantie? Dan ontvang je na afloop van je reis een fotoboek als aandenken op deze fantastische vakantie met Brookhuis!

De reismarkt vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur en wel op:

28 januari: Hotel De Kruisberg, Kruisbergseweg 172 te Denekamp

Beleef de voorpret tijdens deze gezellige dag en kom geheel vrijblijvend eens langs om de sfeer te proeven en ervaar wat wij voor u in petto hebben.

Meer berichten