Foto: PR Tofvolk

Tof Volk uit Vragender staat weer op de planken

Vragender - Toneelvereniging Tof Volk brengt gaat de bühne op met het blijspel 'Het begon in Monte Carlo...' geschreven door Hans van Wijngaarden.

Sjef Kruk, bankwerker van beroep, komt van een vakantiereisje uit Frankrijk terug. Hoe het allemaal begon weet hij niet, maar het begon in het casino in Monte Carlo. En nu is hij miljonair. De dochter heeft daar echter wat moeite mee heeft nu ze haar werk moet overlaten aan de dienstmeid die in dienst is genomen. Ook de butler die in dienst is genomen jaagt haar de stuipen op het lijf. Wat moeten de buren daar wel niet van denken die geregeld over de vloer komen? En tante Stien, die hen altijd wat toestopte, omdat ze het maar arm hadden.

De voorstellingen zijn op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari bij café Overkamp in Vragender. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur.

Kaarten kosten 9 euro. Verkooppunten zijn woensdag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur Korenmolen de 4 Winden te Vragender. ’s Avonds en in het weekend: Café Overkamp te Vragender (maandag en dinsdag gesloten). Kaarten dienen contant betaald te worden.

Kijk voor meer info op tofvolk.nl of Facebook: toneelvereniging Tof Volk

Meer berichten