Aan de start voor de rookworsten- en snertactie.
Aan de start voor de rookworsten- en snertactie. (Foto: Tonnie Hartman)

Litac met rookworst en snert langs de deur

Als op zaterdag 13 januari bij u de bel gaat dan hopen de jongelui van Litac of hun begeleiders dat u reageert. Zij zetten de traditie voort om aan het begin van het jaar langs de deuren te gaan met hun pakketten rookworst en snert.

Veel jeugdleden van tafeltennis- en dynamictennisvereniging Litac staan weer in de startblokken en ook vele volwassen vrijwilligers zetten hun beste beentje voor om het tot een geslaagde actie te maken. Naast de contributieopbrengst is ook de opbrengst van deze jaarlijkse actie van groot belang om de vereniging gezond te houden. Het versterkt niet alleen de band tussen jong en oud, maar het biedt ook de mogelijkheid om het een en ander te organiseren.

Wat mag u verwachten?
Allereerst ambachtelijk gerookte rookworst: 2 voor € 5,00 of 5 voor € 10,00. U kunt ook kiezen voor een rol snert, (1 liter) zo van de keurslager voor € 5,00. Natuurlijk mag beide ook. U kunt de jeugd verwachten tussen 10.00 en 16.00 uur. Tevoren bestellen kan ook via litac.nl. Daarbij is de keus om het bestelde af te halen of thuis te laten bezorgen. Ook kunt de hele dag terecht bij clubgebouw de Zandschoppe aan de Varsseveldseweg 62A. Daar zijn mensen aanwezig die u van dienst kunnen zijn.

                                                                        

Meer berichten