Foto: Janny Wigman

Beleef elektrisch rijden tijdens de Electric Experience

Op zaterdag 20 januari, tussen 10 en 15 uur, vindt in het Noorderhavenkwartier te Zutphen de Electric Experience plaats. Hier kunnen bezoekers alle denkbare informatie halen over elektrisch rijden. Bovendien staan daar alle op dit moment leverbare 100% elektrische auto’s bij elkaar. Om te bekijken, maar in een groot aantal mag ook worden gereden! De toegang is gratis. Emovia trakteert iedere bezoeker bij de ontvangst in de Zutphensche Broodfabriek bovendien op een gratis oliebol (op = op) en kop koffie of thee.

Steeds meer mensen krijgen belangstelling voor elektrisch rijden. Logisch, want het rijden zelf is goedkoop én duurzaam. Het aanbod van merken en modellen neemt snel toe, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers. De auto’s worden bovendien betaalbaarder en het delen van elektrische auto’s is sterk in opkomst. Hierdoor is elektrisch rijden nu bereikbaar voor iedereen. Echter, door de snelle ontwikkelingen en tegenstrijdige berichten in de media leven er nog veel vragen bij mensen. Voor het beantwoorden van die vragen is emovia. De echte overtuiging komt echter pas, als je eenmaal zelf elektrisch hebt gereden. Vandaar dat emovia het mogelijk maakt dat bezoekers in vrijwel alle modellen kunnen rijden.

Informatiemarkt
In de Zutphensche Broodfabriek is een informatiemarkt, waar diverse experts antwoord kunnen geven op alle mogelijke vragen over elektrisch rijden, bijvoorbeeld over opladen, deelauto’s of merken en modellen. Daarnaast is er aandacht voor andere duurzame onderwerpen, zoals energie besparen in je huis, zonnepanelen en milieuvriendelijke houtkachels.

Kijk voor een routebeschrijving en meer details op www.emovia.nl

Meer berichten