Het lyceum in 1959 gesticht door de Maristen, is klaar voor de toekomst. Foto: Eveline Zuurbier
Het lyceum in 1959 gesticht door de Maristen, is klaar voor de toekomst. Foto: Eveline Zuurbier (Foto: Eveline Zuurbier)

Marianum houdt open huis

Open Huis bij Marianum

GROENLO – Op maandag 22 januari van 16.30 tot 20.30 uur houdt Marianum een Open Huis voor basisschoolleerlingen van groep 7/8 en hun ouders. Beide locaties van de school, in Groenlo en Lichtenvoorde, zijn geopend voor publiek.

Tijdens het Open Huis organiseert Marianum verrassende proeflessen waarin de bezoeker zelf een actieve rol speelt. Verder is er in de aula's divers informatiemateriaal te vinden over onder meer de inhoud van het onderwijs, de verschillende onderwijsniveaus, leerlingondersteuning en de buitenschoolse activiteiten, zoals sporttoernooien, toneel, filmfestival en projectwerken. Daarnaast krijgen de bezoekers een voorproefje van het succesvolle Marianum Toneel en spelen leerlingen van Marianum muziek op verschillende plekken in het gebouw.

Op het Marianum is onderwijs te volgen op vmbo-, havo-, en vwo- niveau. Ook biedt Marianum in Groenlo de mogelijkheid aan leerlingen om naar het gymnasium te gaan.

Aanmelden van tevoren voor het Open Huis is niet nodig! We kijken uit naar jullie komst.

Wil je al meer weten over Marianum? Kijk op marianum.nl

Meer berichten