Medewerkers van zorgaanbieder De Lichtenvoorde bezig met het inpakken van snoepzakjes.
Medewerkers van zorgaanbieder De Lichtenvoorde bezig met het inpakken van snoepzakjes. (Foto: PR)

40.000 snoepzakjes inpakken voor De Knunnekes

Carnavalsvereniging De Knunnekes uit Groenlo bestaat dit jaar 55 jaar. De jubileumoptocht van zondag 11 februari krijgt daarom een feestelijk tintje.

Groenlo - De optochtcommissie heeft via haar netwerk contact gekregen met Activiteitencentrum Industrie in Lichtenvoorde. Dit is een onderdeel van zorgaanbieder De Lichtenvoorde waar mensen met een beperking worden begeleid in wonen, werken en dagbesteding. Het activiteitencentrum is steeds op zoek naar werkzaamheden voor de cliënten. En wat is dan mooier om 40.000 (!) snoepzakjes in te pakken.

De bedoeling is om deze snoepzakjes tijdens de optocht van zondag de elfde uit te delen aan de toeschouwers en met name de kinderen uit Groenlo en omgeving. De snoepjes zijn gelatinevrij en daardoor minder plakkerig én vrij van dierlijke vetten.
Het activiteitencentrum is erg blij met deze opdracht, met veel enthousiasme en lol hebben de cliënten de snoepjes bijna allemaal ingepakt. Er is eigenlijk door de inpakkers nauwelijks van gesnoept. Natuurlijk is er ook met veel aandacht voor de hygiëne. Zowel carnavalsvereniging De Knunnekes als het activiteitencentrum willen hun samenwerking de komende jaren verder uitbreiden. Zo een mooie opdracht is wel iets om trots op te zijn!

Meer informatie
De Lichtenvoorde is een zorginstelling voor mensen met een beperking en richt zich op jeugd- en jongerenzorg, volwassenzorg, ouderenzorg en werk en vrije tijd in Oost-Gelderland. Kijk voor meer informatie op delichtenvoorde.nl

Meer berichten