Foto: DatingOost

Nieuw: singlescafé voor alleenstaanden bij Hogenkamp

LICHTENVOORDE - DatingOost organiseert zaterdagavond 14 april een uitgaansavond voor singles in de leeftijd van ongeveer 40 tot 67 jaar in het gezellige en sfeervolle café 't Veld aan de zijkant van zaal Hogenkamp.

"Wanneer je partner is overleden of je net gescheiden bent, heb je niet altijd vrienden die zaterdags met jou uit willen. Die hebben hun eigen beslommeringen van relatie of huwelijk", legt Getty Schepers, eigenaresse van Dating Oost, uit. "Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau en hebben een eigen datingsite en weten als geen ander hoe eenzaam mensen soms zijn. Oudere alleenstaanden zitten soms avonden achtereen in hun eentje thuis. Vandaar dat we, inmiddels al 13 jaar geleden, met dit idee van een singlescafe kwamen en nog steeds is het succesvol. De avond is niet alleen voor leden. Nee, gewoon voor iedere single die zin heeft om een avondje uit te gaan. Ongedwongen en geen verwachtingen scheppen. Iedere bezoeker wordt persoonlijk verwelkomd bij de entree. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd. Het is géén datingavond. Dan worden het 'vleeskeuringen'. Dat willen wij absoluut niet," stelt de koppelaarster van het oosten. "Ondanks dat we dagelijks mensen bij elkaar brengen is het doel van deze singlescafe's puur en alleen gezelligheid. Gewoon 'café'. Verder niet. Koffie, borrelen, kletsen met andere vrijgezellen, lachen, hapje en een drankje. Misschien nieuwe vrienden maken. Wij zijn zelf ook de gehele avond aanwezig."
Singlescafe (±40-67jaar) bij Hogenkamp, zaterdagavond 14 april. Alleenstaanden worden verwacht vanaf 20.30 uur. Nette uitgaanskleding gewenst. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes, graag gepast betalen om een wachtrij tegen te gaan.

Vooraf aanmelden niet nodig.

Adres: Cafe-zaal Hogenkamp, Aaltenseweg 33, 7131 NA Lichtenvoorde.

Voor meer informatie kan gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl

Onderschrift foto: Astrid & Eric Immink en Getty Schepers, eigenaresse van Dating Oost.

Meer berichten