Hoe vind ik mijn baan door Werkcafé Winterswijk

Op donderdag 19 april organiseert Werkcafé Winterswijk een bijeenkomst voor werkzoekenden uit Winterswijk en omgeving. De bijeenkomst begint om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.

Voor werkzoekenden kan het lastig zijn de juiste baan te vinden. Het begint al vaak met de wirwar aan plekken waar vacatures vindbaar zijn. Online is er van alles vindbaar, er zijn bureau’s die banen aanbieden en er wordt vaak gezegd dat het vinden van een baan via een bekende goed werkt. Maar hoe hou je het overzicht en waar kun jij je het beste op richten?

Bianca ten Pas, ervaren recruiter en loopbaanadviseur (en oprichter van Werkcafé Winterswijk) neemt je tijdens deze thema-avond mee om voor jou de juiste methode te vinden. Onderwerpen als “waar vind ik de vacatures?”, “hoe werken uitzend- en detacheringsbureau’s?” en “hoe word ik gevonden door werkgevers”, worden besproken. Uiteraard is er ruimte om vragen die op jouw situatie van toepassing zijn, te stellen.

Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via werkcafewinterswijk@gmail.com of www.werkcafewinterswijk.nl. De entree is gratis.

Meer berichten