Schilderijen en keramiek in Galerie Lodiek

Galerie Lodiek komt weer met een nieuwe expositie in Sociaal Cultureel Centrum Den Diek. Ons motto is: Kunst zonder beperking. Iedereen mag hier exposeren want kunst kent geen beperking. Al vele jaren is de galerie actief. Toch weten veel mensen de weg naar Den Diek nog niet te vinden. De expositie wordt geopend op zondag 22 april en duurt tot en met zondag 27 mei. De openingstijden zijn van 14.00 uur tot 17.00 uur op de zondagen en de toegang is gratis.
De volgende kunstenaars komen naar Den Diek:

Saman Rash met schilderijen : Hij komt uit Kurdistan. Op zijn vijfentwintigste kwam hij naar Nederland. Hij ging naar de kunstacademie in Koerdistan en kwam daar in aanraking met het expressionisme. Tegenwoordig woont hij in Aalten.
Gerrie van Braak met keramiek: Zij maakt al ruim 25 jaar handgevormd keramiek. Haar werk kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan vormen. Ze worden laag voor laag opgebouwd en geglazuurd in harmonieuze kleuren.
Maikel ter Maat schildert al heel lang en voelt zich een echte kunstenaar. Veel beroemde schilders inspireren hem .Hij schildert meestal abstracte kunst en gebruikt daarbij altijd felle kleuren.

Meer berichten