Foto: Guido Bogert

Nieuw op te richten Big Band voor wijde regio Zutphen/Lochem

Binnenkort starten in Zutphen twee nieuwe orkesten voor jongeren en volwassenen, één daarvan is de Big Band. Hiervoor worden muzikanten gezocht uit de wijde regio Zutphen/ Lochem.

In een gratis startproject gaan we naar de optredens toe werken. De eerste concerten staan dan ook al gepland op 7 juli in de Hanzehof. Hierna wil de Big Band na de zomer verder als vaste Big band voor de hele regio.

Muzikanten gezocht voor Big Band. Startdatum: 29 mei

Er worden enthousiastelingen gezocht die het leuk zouden vinden om swingende bigband-muziek te spelen. De Big Band bestaat uit saxofonisten, trombonisten en trompettisten. Ook is er een combo nodig bestaande uit een pianist, bassist, gitarist en een drummer. Leeftijd en niveau: gemiddeld tot gevorderd, 12 jaar en (veel) ouder. Artistieke leiding: Frans Rinsma (jazztrompettist)

Het gaat om gratis projecten waarin wordt toegewerkt naar de eindvoorstellingen van de Muzehof i.s.m. het Muzecollectief. Repetitielocaties: Muzehof Centrum voor de Kunsten in Zutphen.

De muziekbijdragen worden ingevuld tijdens de jaarlijkse Projectweken. Dit jaar is het thema: ‘De Kleine Prins’. Overigens zijn de Projectweken gratis toegankelijk voor iedereen in de regio. Aanmelden kan nog tot 27 mei.

Info en aanmelding
Mailadres voor Big Band: orkest@muzehof.nl

Meer info en aanmelding: http://www.muzehof.nl/lessen-en-cursussen/jongeren/muziek/bigband-12-jaar-en-ouder

Persoonlijk contact bandleider Frans Rinsma, 06-33742080

Aanmelding projectweken: muzecollectief.nl/projectweken-2018

Meer berichten