NAH Café gaat verder in nieuwe stijl

Negen bijeenkomsten in drie verschillende gemeenten

Het NAH Café dat voorheen alleen georganiseerd werd in Winterswijk, rouleert vanaf nu tussen drie gemeenten. In de plaatsen Winterswijk, Aalten en Groenlo zijn drie NAH Cafés per jaar. Op deze manier kunnen mensen met niet aangeboren hersenletsel elkaar op verschillende locaties vaker en op een andere manier gaan ontmoeten.

Naast de negen bijeenkomsten per jaar is er ruimte om lokaal activiteiten te ondernemen in samenwerking met (lokale) welzijnsorganisaties. Op deze manier hoopt MEE Oost de inwoners van Winterswijk, Aalten en Oost Gelre met niet aangeboren hersenletsel nog meer interessante workshops, lezingen en activiteiten te kunnen bieden die aansluiten op hun eigen wensen.

Zaterdag 12 mei: NAH Café in Groenlo
Mensen met niet aangeboren hersenletsel zijn zaterdag 12 mei van harte welkom bij het eerstvolgende NAH Café. Dit start om 10.00 uur in de Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Het thema is omgaan met onbegrip; er is simpelweg nog te weinig over NAH bekend en vaak ziet men NAH niet aan de buitenkant. Ervaringen en tips worden uitgewisseld. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer informatie
Voor meer informatie over het NAH Café kan men contact opnemen met Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via tel. 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Meer berichten