Foto: Bokkie Vink

Workshop trompet tijdens open huis Boogie Woogie

Boogie Woogie Cultuurcentrum zet op zaterdag 26 mei van 13.00 tot 16.00 uur haar deuren wagenwijd open voor publiek. Tijdens het open huis in de hoofdvestiging aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk zijn er openbare lessen en kan iedereen instrumenten uitproberen, een zangles meemaken of dansen.

WINTERSWIJK - Ook verzorgen verschillende popbands optredens bij de ingang van Boogie Woogie. De entree van het open huis is gratis en iedereen is welkom.

Nieuw onderdeel van het open huis is de workshop rond een specifiek instrument. Dit jaar is er voor gekozen om trompet en bugel in de schijnwerpers te zetten. De workshop wordt geleid door Tonnie Kievits, solotrompettist bij Het Gelders Orkest en hoofdvakdocent aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Meer gevorderde leerlingen en muzikanten kunnen zich hiervoor tot en met 23 mei opgeven via harry@boogiewoogie.nl. Deelname is gratis.

Aalten-Lichtenvoorde
Voorafgaand aan het open huis in Winterswijk wordt dit jaar gestart met een inloopavond in de gemeenten Aalten en Oost Gelre. Potentiële leerlingen krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden t.a.v. muzieklessen. In Lichtenvoorde op woensdag 16 mei van 18.30 tot 19.30 uur in dependance van Boogie Woogie aan de Patronaatsstraat 29. In Aalten op donderdag 17 mei van 18.30 tot 19.30 uur bij in de De Hofnar aan de Polstraat 7.

Tijdens het open huis en de inloopavonden is er informatie beschikbaar over het cursusaanbod van Boogie Woogie. Ook diverse muziekverenigingen zijn aanwezig om informatie te verstrekken aan toekomstige leerlingen.

Meer berichten