Nirvana Tribute in Rockcafe Taste

Captain Albatross stond 28 januari 2017 al in Rockcafé Taste, en dat was een groot succes! Op zaterdag 12 mei komen ze hun grunge-gospel voor de tweede keer over Rockcafé Taste uitstorten. Dus trek de houthakkersbloesjes maar aan, neem een biertje ter hand en kom meespringen en zingen op al deze klassiekers!

Moe van alle laffe top-40 coverbandjes, piratenmuziek en zouteloze deuntjes besloten 3 doorgewinterde muzikanten in 2006 de krachten te bundelen en de oefenruimte in te duiken. De muzikale richting was al snel duidelijk: Vette jaren '90 grunge, de muziek waar ze allemaal mee opgroeiden. Bands als Pearl Jam, Soundgarden, Therapy, Alice in Chains en vele anderen, afgewisseld met een uitschieter naar nieuwere rockplaten van artiesten als Foo Fighters, Turbonegro en Weezer.

Al snel bleek dat ze alle vier een enorme voorliefde hadden voor de pioniers en grondleggers in dit genre: Nirvana, en al snel was hun Nirvana-tribute geboren. Krachtig en vol passie brengen ze de hits, de album-tracks en onbekendere pareltjes uit het repertoire van deze nog steeds populaire band. De stem van de zanger is daarbij een beangstigende 1-op-1 kopie van de stem van Kurt Cobain.

Aanvang 22.00 uur, entree vrij.

Meer berichten