Foto: Marcel Houwer

Rockcafe Taste besluit seizoen op 9 juni met According to Mary

Ieder jaar wordt het muziekseizoen in Taste afgesloten door de band van de eigenaren van Rockcafe Taste, Roland en Marion, zelf. Dit omdat ze het hele jaar zelf staan te trappelen om te spelen door al de toffe bands die ieder muziekseizoen langskomen op het podium van Taste.

According to Mary is een band met muzikanten uit bands als Pebbles and the BamBams, R U Ready, The Rock and Roll Junkies en Mellow, die onder de bezielende leiding van frontvrouw "Mary" Marion van Wijk, de lekkerste rockcovers eruit knallen. According to Mary staat garant voor een avond meegalmen met de bekendere rocknummers als Keep'on Rocking in a Free World, Proud Mary, Wiskey in the Jar, Bobby Mcgee, Like the Way I Do, Saturday Night, I love you like I love myself en vele anderen, Maar ook de Neder-Rock ock wordt niet geschuwd. Denk hierbij aan nummers van De Scene, De Dijk, Polle Eduard e, van Dikhout.etc.

De muzikanten staan met deze band al meer dan 20 jaar op het Oerolfestival (Terschelling), dus aan ervaring geen gebrek. De heren en dame spelen in kroegen, op festivals, op kermissen en staan meer dan 100 procent garant voor een avond swingen, lekker uit je dak gaan en een partij dampende herkenbare rock.

According to Mary zijn:
Marion "Mary" van Wijk: Zang - Bas - Percussie
Roland van Wijk: Gitaar - Zang
Niek Giesen: Drum
Peter Jansen: Bas - Percussie
Luuk Vriezen: Gitaar

Meer berichten