Frans zangduo Malene en Michel
Frans zangduo Malene en Michel (Foto: Xandra)

Zomerconcert Harmonie & Drumband St. Caecilia

Zomerconcert door Harmonie St. Caecilia in Franse stijl. Met het Orgue de Barbarie van Xandra Storm en twee Franse zangers.

Op zaterdag 7 juli wordt het genieten bij het zomerconcert van Harmonie St Caecilia. Het concert vindt plaats in Hotel 't Zwaantje, Zieuwentseweg 1,te Lichtenvoorde en begint om 19.30 u De toegang is gratis. Een vrije gift is zeer welkom. Op het programma staan alleen maar Franse chansons. Daarbij wordt gezongen door zangeres Malène Lamarque en accordeonist Michel Refutin. Die beiden lijken zo te zijn weggelopen uit een Frans café. Zij horen tot een oud gilde van straatmuzikanten in Parijs, die musiceren en zingen bij historische herdenkingen in de oude wijken van Montmartre. Zij komen voor het eerst naar Nederland Het zijn vrienden van Xandra Storm, die met haar Orgue de Barbarie , het Franse draaiorgel ook haar medewerking aan het concert verleent.

Samen met optredens van de orkestklas, het opleidingsorkest en de Drumband belooft het een unieke zomeravond te worden die u eigenlijk niet mag missen.

Meer berichten