Picknick in het park met Switbertus

Op zondag 8 juli zorgt Cultuurvereniging Switbertus uit Lichtenvoorde weer voor een muzikale en actieve invulling van Picknick in het park.

Lichtenvoorde - Voor het vierde jaar wordt iedereen uitgenodigd de zomer te komen vieren in het mooiste park van Lichtenvoorde. Wat was het afgelopen jaren een mooi gezicht dat mensen met stoelen, kleedjes en proviand het park in trokken om een middagje te genieten van lekkere muziek. Deze opzet zal ook dit jaar weer zorgen voor een ontspannen sfeer en een ongedwongen gezellige middag.

Vanaf 13.30 uur klinkt lekkere muziek van onder andere de kopergroep en de malletband. De muzikanten zullen alles uit de kast halen om bezoekers een zomerse middag te bezorgen.

Nieuw dit jaar zijn de demonstraties die gegeven zullen worden door alle afdelingen van de vereniging. Het wordt dan ook een interactieve middag, waarbij bezoekers ook zelf mogen proberen hoe het voelt om bijvoorbeeld een groot vendel rond te draaien. Ook kan er worden meegedaan met een showoefening waarbij gevoel voor ritme erg belangrijk blijkt te zijn.

Uiteraard kan iedereen ook gewoon passief genieten van wat er geboden wordt, want het blijft natuurlijk prachtig om een onbezorgd middagje door te brengen midden in de mooie natuur van het Wentholtpark! De opzet van het evenement is erg basic en dat maakt het ook zo leuk. Iedereen kan gewoon met een eigen stoel of (picknick)kleedje neerstrijken op het grote grasveld. Neem vooral ook zelf wat te eten en drinken mee, want er zijn geen horecavoorzieningen aanwezig. Geniet met familie of vrienden van het gezellige samenzijn of gebruik het Wentholtpark die dag als pauzepunt van één van die mooie fietstochten door de Achterhoek!

Naast lekkere livemuziek zullen we in de pauzes ook andere zomerse muziek draaien, zodat iedereen de zomer voelt! Switbertus is er als culturele vereniging voor de Lichtenvoordenaren en bovendien trots dat ze het publiek deelgenoot kunnen maken van hun muzikale hobby. De gratis toegankelijkheid geeft aan dat de organisatie de drempel zo laag mogelijk houdt.

Houdt de website of facebookpagina van St. Switbertus of Stichting Wentholtpark in de gaten voor verdere ontwikkelingen en aankondigingen.

Meer berichten