“Zangeres AJ Plug maakte grote indruk met haar formidabele stem en uitstraling." (foto: Paul Scholman)
“Zangeres AJ Plug maakte grote indruk met haar formidabele stem en uitstraling." (foto: Paul Scholman) (Foto: Paul Scholman)

Muziekseizoen Rockcafé Taste starttijdens het Grolse Jazz Vesteval

Ieder jaar tijdens het Grols Jazz Vesteval start Rockcafé Taste haar muziek en theaterseizoen weer. Er is weer gezorgd voor een fantastisch programmering, met in de theaterprogrammering namen als Jan Rot, Andre Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving met een Goeie Tukkerr is geen Motherf*cker.

Groenlo - Alle kaarten zijn momenteel al in de voorverkoop bij Taste aan de bar en voor data en tijden kijk je gewoon even op www.rockcafetaste.nl

Qua muziek dit jaar ook niet mis, tributes van ACDC , Mothers Finest, Nirvana…..het duo Nico Dijkshoorn en Tim Knol, en bands als the Covenant, Ralph de Jongh en Raw Medicine. Meer dan genoeg keuze en Taste heeft qua kwaliteit weer hoog ingezet.

Happening

Het Grols JazzVesteval (dit jaar op zaterdag 1 september) is ieder jaar weer een mooie happening. Volledig opgezet door fanatieke vrijwilligers die tijd en hart in dit evenement steken. Dit jaar wederom in de meeste kroegen livemuziek. De Pauw, Streets, de Boemel, Taste, de Lange Gang, de Kroon, en Wissink hebben allen net als ieder jaar topbands staan.

Taste

Taste opent dit jaar tijdens het JazzVesteval met niemand minder AJ Plug. Met haar krachtige, gekwelde en altijd van blues doordrenkte vocalen deed AJ Plug voor het eerst van zich spreken in 2014 met de cd ‘Let Go or Be Dragged’. Positieve reacties en een vermelding op de cover van het Amerikaanse bluesmagazine ‘Blues-E-News’, in het goede gezelschap van o.a. Beth Hart, Susan Tedeschi en Shemekia Copeland, waren haar deel. Recent werd AJ Plug door de Dutch Blues Foundation uitgeroepen tot ‘Dutch Blues Vocaliste 2016’.

“Zangeres AJ Plug maakte grote indruk met haar formidabele stem en uitstraling. Een mooie ietwat rauwe, ongepolijste stem die doet denken aan een mix van Janis Joplin en Beth Hart.” — André Wittebroek - Blues Magazine

Aanvang 22.00 uur

Entree Jazz Vesteval: Toegangsbutton die toegang geeft tot alle kroegen zijn verkrijgbaar in de voorverkoop (12,50 euro) en de avond zelf bij de stand op de markt (15,00 euro). Meer informatie over het festival is te vinden op:

www.jazzvesteval.nl

Meer berichten

Shopbox