Verslaggever Gelre fm tijdens corso
Verslaggever Gelre fm tijdens corso (Foto: Jorg Ebbers)

Gelre fm. Ook dit jaar weer het officiële corsostation!

Uiteraard is Gelre fm er dit jaar weer bij om verslag te doen van alle activiteiten rondom het corso in Lichtenvoorde.

Gelre fm zal vanaf donderdagavond met een veertigtal medewerkers verslag doen van het mooiste bloemencorso van de wereld. De verslaggevers gaan op bezoek bij de wagenbouwers. Achter elke wagens die gebouwd wordt, zit een verhaal. Gelre fm gaat het verhaal achter elke wagen voor je achterhalen. Wat is het idee achter elke wagen? En waar halen ze eigenlijk hun inspiratie vandaan? Waar zit het vele werk in een wagen?

Gelre fm zal op zaterdag tot diep in de nacht de laatste updates brengen omtrent de voortgang van wagens. De laatste nacht voor de corso wordt er altijd hard gewerkt om de wagens klaar te krijgen, dit kan soms een race tegen de klok zijn. Uiteraard hoor je ook bij Gelre fm als eerste wanneer er een wagen klaar is.

Naast het radioverslag worden er op de bouwlocaties ook foto’s en filmpjes gemaakt.

Op maandagochtend is Gelre fm vanaf 08.00 uur live aanwezig bij de prijsuitreiking vanuit HZR ’t Zwaantje. Hierbij horen de luisteraars als eerste welke groepen er bij de grote wagens in de prijzen vallen. Ook zal de top 3 van de CorsoKids wagens bekend gemaakt worden.

Om de bouwers een hart onder de riem te steken kunnen luisteren bellen of mailen met de studio. De studio is te bereiken via 0544 – 464848 en via e-mail studio@gelre.fm

Gelre fm, het officiële corsostation, is in de Achterhoek in de ether te ontvangen via 107.5 fm, via Ziggo analoog op 107.6 fm, via Ziggo digitaal op kanaal 916, via glasvezel op kanaal 354 en via internet op www.gelre.fm of Tunein

Meer berichten