Hella van der Wijst naar Lichtenvoorde

Hella van der Wijs komt op donderdag 11 oktober 20.00 uur in de Johanneshof Wie ben jij? Het is de mooiste vraag om te stellen en de moeilijkste om te beantwoorden. En toch is die de leidraad tijdens een bijzondere avond in Hella’s Verhalenhuis.

Op een leuke, interactieve wijze nodigt Hella van der Wijst je uit om een stuk van jouw levensverhaal te delen. Maar ze zal ook veel vertellen over haar eigen ontmoetingen, zoals ze die tien jaar lang had in KRO De Wandeling, in RKK Kruispunt en Brandpunt. En nog altijd heeft als tv-presentator van Geloof een Hoop Liefde, Ik Mis Je en De Nieuwe Dag. Ook in PLUS Magazine schrijft ze regelmatig haar verhalen.

Verhalen maken de mens. Ieder mens heeft een verhaal te vertellen dat anderen kan inspireren, helpen, wijzer maken. Dit wordt dus geen avond waarin Hella alleen aan het woord is. Zij vindt het een uitdaging om deze avond samen met de bezoekers te maken tot een bijzondere, intieme avond om het later nog eens over te hebben. Hella deelt ook iets van haar eigen leven, zoals ze dat ook doet via Facebook https://www.facebook.com/hella.vanderwijst en Twitter: @hellavdwijst.

Hella nodigt wie wil uit om iets/een ding/een voorwerp waar een bijzonder verhaal aan vast mee te nemen naar de lezing

Toegang gratis (vrijwillige bijdrage). Koffie/thee € 1,- U bent van harte welkom!

Leiding Hella van der Wijst Locatie Johanneshof

Datum donderdag 11 oktober 2018 Tijd 20.00 - 22.00 uur

Info         Sjors Tamminga, 0544-37 27 52, mail: sjors.tamminga@kpnmail.nl

Meer berichten