Net als elk jaar staat er een grandioze modeshow op de markt.
Net als elk jaar staat er een grandioze modeshow op de markt. (Foto: Jorieke Philippi)

Proef Lichtenvoorde: iedere straat heeft eigen themaj

Op zondag 7 oktober is het weer tijd voor Proef Lichtenvoorde! Hier kan men een hele dag 'proeven' van alles wat de ondernemer uit Lichtenvoorde en omstreken te bieden heeft. Om de bezoeker opnieuw te verrassen heeft de organisatie dit jaar voor een verfrissende aanpak gekozen. Elke straat kiest namelijk haar eigen thema en vermakelijkheden.

LICHTENVOORDE - Net als elk jaar staat er een grandioze modeshow op de markt. Alle modewinkels presenteren de nieuwste najaar trends en laten zien hoe je dit leuk kan combineren. Dit jaar is er niet alleen 'Fashion' op de catwalk, maar ook 'Food' komt aan bod.

Wanneer je aan 'proeven' denkt, denk je natuurljk aan eten en drinken. Dat is ook wat de winkeliers van Varkensmarkt en de 'Rapenburgse Bier Strasse' hebben gedacht. In deze straten kan je genieten van smakelijke gerechten en heerlijke drankjes. Op de Varkensmarkt worden diverse ambachtelijke producten bereid en kan je, zittend aan lange tafels, genieten van live muziek. De Rapenburgse Bier Strasse gaat met alle winkeliers op Tirolertour. Naast alle lekkernijen kan je zelf boomstamzagen of spijkerslaan. Andere straten, zoals de Nieuwmarkt en Korte Rapenburgsestraat, spelen juist meer in op theater en kindervermaak. Hierdoor is Proef Lichtenvoorde een evenement voor het hele gezin.

Ook dit jaar is er het 'Meer voor Mannenplein'. Wederom met een dampende grillmaster wedstrijd, smaakvolle speciaalbierbar, stijlvolle barbershop en een gezellig terras met muziek. Nieuw dit jaar is het 'Baardtreffen'. 'Een onvervalste baardwedstrijd voor de best behaarde man! De man met de mooiste baard of snor wint de hoofdprijs van €150,-'. Dus beschik jij over een glanzende baard of imponerende snor? Meld je dan snel aan via info@beautybyclaudy.nl

Proef Lichtenvoorde vind plaats op zondag 7 oktober in het winkelcentrum. De entree is gratis. Voor meer informatie kan je terecht op de officiële 'Proef Lichtenvoorde' Facebook pagina of een mailtje sturen naar proef@lichtenvoorde.nl

Meer berichten