Een inkijkje in een deel van de tafeltennishal.
Een inkijkje in een deel van de tafeltennishal. (Foto: Tonnie Hartman)

Kom bewegen bij Litac

Komende zondag tussen 13.00 en 16.00 uur staan de deuren van de Zandschoppe - Varsseveldseweg 62A - wijd open en iedereen is van harte welkom. Niet alleen wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee, maar u kunt ook kennismaken met wat Litac te bieden heeft.

Lichtenvoorde - De afkorting Litac staat weliswaar voor LIchtenvoordse TAfeltennisClub, maar er is veel meer. Natuurlijk kunt u komen tafeltennissen, al of niet aan de robot, maar kom ook eens kijken naar onze G-sporters. Iedere woensdagavond is het een feest om hun enthousiasme mee te maken. Daarvan willen ze u ook a.s. zondag laten mee genieten. Bv. zoals men vol overgave schuiftafeltennis speelt. Tafeltennis kan bij Litac zowel in wedstrijdverband als recreatief beoefend worden.

En dan is er natuurlijk het populaire dynamictennis, een sport die in Lichtenvoorde door ruim 150 mensen wordt beoefend. Een sport met een licht racket en een speciale foambal. De moeite waard om eens te komen kijken en mogelijk mee te doen.

En mocht u daarna voldoende geïnspireerd zijn dan zijn er genoeg mogelijkheden om nader met de sport(en) kennis te maken. geheel gratis enkele weken komen meetrainen en dan pas kiezen. Beide sporten zijn er voor jong en oud: van 6 jaar tot 90+.

Meer berichten