Spelersgroep Hervelo
Spelersgroep Hervelo (Foto: N.IJ.)

Hervelo speelt 'Gekkenhuis in het ziekenhuis'

Op 26 en 27 oktober wordt de multifunctionele zaal van dorpshuis ’t Kempken omgetoverd tot een waar carré. De spelersgroep is druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten met als doel de bezoekers een vermakelijke voorstelling te bezorgen.

Harreveld - De titel 'Gekkenhuis in het ziekenhuis' zegt eigenlijk al genoeg en menig toeschouwer zal de taferelen herkennen, denkend aan het personeelstekort, de werkdruk bij de artsen en verpleegkundigen, maar u zult bij het aanschouwen van dit toneelstuk blij zijn dat u niet op deze kamer hoeft te worden opgenomen. Natuurlijk is het hele stuk ingespoten met veel humor, waarbij u het hart vasthoudt en buikpijn van het lachen krijgt, maar dat is zeker nog geen reden voor een artsenbezoek ter plekke!

Vorig jaar is Hervelo gestart met een zaterdagmatinee. Door de positieve reacties van bezoekers maar ook van onze toneelspelers, gaan we door met deze extra voorstelling, naast de uitvoeringen op de vrijdag en zaterdagavond. De avondvoorstelling start als vanouds om 20.00 uur en de zaterdagmatinee om 14.30 uur.

Kaarten voor de uitvoering zijn verkrijgbaar bij: parfumerie/drogisterij de Gaper in Lichtenvoorde en bij dorpshuis ’t Kempken in Harreveld. Ook via mail: kareltenhave1a@gmail.com zijn kaarten te reserveren. Toneelvereniging Hervelo hoopt u te begroeten op vrijdag 26 of zaterdag 27 oktober in dorpshuis ’t Kempken, Ursulastraat 2 te Harreveld bij één van haar voorstellingen.

Meer berichten