Foto: Roel Kleinpenning

'Kom DAGO Autowereld beleven in Aalten op 19 en 20 oktober'

Bij DAGO Autowereld is op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober heel wat te beleven. Er zijn diverse interessante aanbiedingen voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Bezoekers kunnen proefritten maken in bijna alle nieuwe modellen van Volkswagen, Audi, Seat en Škoda. Verder kunnen ze kennis maken met Henk Hillen, een nieuw gezicht bij DAGO. 'Kom het beleven in Aalten.'

(door Carla van der Meer)
Aalten - Tijdens de open dag geeft DAGO een verlengde garantie van twee jaar cadeau bij de aankoop van een nieuwe auto. Dit geldt uiteraard ook voor de Volkswagen T-Roc, waar op geselecteerde modellen ook nog eens veel voordeel zit. Er is ook 4 jaar garantie en extra voordeel bij aankoop van een Volkswagen Golf DAGO Edition 1.0 TSI Comfortline met 17″ lichtmetalen velgen en zonwering voor de achterruiten. Bij aankoop van een gebruikte auto geeft DAGO een gratis PlusPakket weg. Wat o.a. betekent dat de klant geen 6 maar 14 maanden garantie heeft. Wie tijdens DAGO Autowereld een afspraak maakt voor een wintercheck, krijgt deze gratis. Bovendien ontvangt de klant een leuke give-away.

"Siebelink Autoschade geeft tijdens de open dagen een demonstratie uitdeuken zonder spuiten", vertelt Mark Mink Business Unit Manager Volkswagen DAGO Autogroep. "De klant mag zelf een deukje slaan en Siebelink herstelt het weer. Voor iedereen die de open dagen bezoekt hebben we een bon voor een gratis wasbeurt van hun auto bij DAGO Tank en Was. Verder hebben we exclusieve auto's staan waar de bezoeker mee mag rijden, waaronder een Volkswagen Golf R en een Audi Q8. Ook is er een volledig elektrische Golf, waarmee de bezoeker het rijden in een elektrische auto kan ervaren. We hebben voor de proefrit een routekaart met een heel mooie route klaarliggen. De bezoekers kunnen bij de Volkswagen T2A pickup Foodtruck genieten van lekker hapjes. Dat hoort allemaal bij het thema kom het beleven in Aalten."

De open dagen bij DAGO aan de Varsseveldseweg 80 in Aalten zijn op vrijdag 19 oktober van 10 tot 20 uur en zaterdag 20 oktober van 10 tot 17 uur. Meer informatie en aanmelden voor een proefrit: www.dago.nl/dago-autowereld.

Meer berichten