Sprookjes schrijven in de streektaal

Lievelde - Liefhebbers van het schrijven van verhalen kunnen zichzelf dit najaar weer trakteren op een schrijfworkshop georganiseerd door Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers; dit keer met als thema het schrijven van een sprookje.

De cursus bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over de techniek, hoe schrijf ik een sprookje. Docent van het eerste deel is Desi Leijnen. Dit deel vindt plaats op zaterdag 17 november 2018 van 10.00-16.00 uur bij Erve Kots in Lievelde. Het tweede deel gaat specifiek over spelling en schrijven in het dialect (docent Joop Hekkelman) op zaterdagmiddag 8 december van 13.30 tot 16.00 uur, ook bij Erve Kots.

De kosten voor de gehele cursus bedragen 30 euro, inclusief koffie/thee en de lunch op 17 november. Aanmelden kan bij het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers, IJsselkade 13 in Doetinchem. Mailadres: info@ecal.nu en tel.nr. 0314-787078. De deelname is beperkt tot maximaal 10 personen, dus wees er snel bij. Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek.

Meer berichten