Jazzy Wwomen
Jazzy Wwomen (Foto: onbekend)

Jazzy Women: Something old something new

Zaterdagavond 10 november presenteert Jazzy Women zich in theater De Storm met,zoals de titel al aangeeft, iets van toen en van nu. Het koor heeft er flink de schouders onder gezet om een gevarieerd programma neer te zetten.

Er zijn mooie en swingende arrangementen aangekocht en ingestudeerd. Iets nieuws betekent naast nieuwe nummers, ook een nieuwe dirigente. Mathilde van de Veen (1989), studeerde in 2012 cum laude af aan het Artez Conservatorium in Enschede in de richting Pop en Jazz. Sinds september 2016 geeft zij met veel enthousiasme en gedrevenheid leiding aan het al 28 jaar bestaande koor.
De dames prijzen zich gelukkig dat Gerben Kruisselbrink er geen moeite mee heeft door enkel vrouwen te zijn omringd en als altijd de muzikale begeleiding op zich neemt.
Extra sfeer brengen de dansers van studio Vieberink en trompettist Gijs Bolhaar.
Singer-songwriter Anne-Linde van de Veen zorgt voor een boeiend intermezzo. Naast dit alles wacht u nog een bijzonder verrassingsoptreden!
Nieuwsgierig geworden? Kom dan 10 november naar de Mondriaanzaal. Aanvang van het concert 20.30 uur. Kaartverkoop € 15,00 (incl. garderobe en pauzedrankje) via theater De Storm

Meer berichten