foto van concert live aid 1985
foto van concert live aid 1985 (Foto: scherm afbeelding)

Beleef het feest der herkenning in beeld

Groenlo - Op zaterdag 17 november wordt in de Oude Calixtus kerk aan de Mattelierstraat 5 in Groenlo een bijzondere eighties party gegeven: RevivEighties. De avond wordt niet zomaar een klassieke 80s disco avond maar een feestavond waarbij de gehele 80-er jaren niet alleen in geluid maar ook in beeld de revue passeert.

De muziek op deze avond wordt niet verzorgd door een traditionele DJ maar een VJ, die alle videoclips van de bekende hits uit die tijd op een mega video scherm voorbij laat komen. De kerk zelf is aangekleed in de stijl van de 80-er jaren disco, met de traditionele spiegelballen en gekleurde lampen. Daarnaast is de locatie volledig opgevuld met TV schermen waarop beelden getoond worden uit de deze periode.

Het doel van deze beelden is om voor alle bezoekers het jeugdsentiment weer op doen laaien: alle films, al het nieuws, radiohelden, feiten, sporthelden, ontwikkelingen , kleding, gadgets en nog veel meer zal deze avond voorbij komen. Gelegenheid tot dansen is natuurlijk ook volop aanwezig. Vanaf het eerste moment zal het al bijzonder worden. Op tijd erbij zijn is daarom gewenst. De show begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Het wordt een verzorgde avond waarin o.a. hapjes niet zullen ontbreken. Ondanks de vele herinneringen uit deze periode is deze avond niet enkel en alleen voor de wat oudere bezoeker: ook de nieuwe generatie weet deze muziek te waarderen en zijn van harte welkom.

De website geeft al een mooie indruk van wat er te verwachten is. De kaarten kunnen via de website of aan de kassa gekocht worden.

reviveighties.com

Meer berichten