OFO en dirigent met Oystein Baadsvik en Marlies Claasen.
OFO en dirigent met Oystein Baadsvik en Marlies Claasen. (Foto: Erik Rozendal)

Eerste concert van nieuw opgerichte Open Fanfare Orkest

Het Open Fanfare Orkest viert o.l.v. dirigent Willem van Zee op zaterdagavond 1 december 2018 haar ontstaan met een sprankelend en feestelijk concert. Het thema van dit concert is ‘Celebration of a New Beginning’. Het concert begint om 20.00 uur en vindt plaats in de prachtige zaal De Buitensociëteit in theater De Hanzehof in Zutphen.

Regio - Het orkest staat op de bühne samen met de beroemde Noorse tubaïst Oystein Baadsvik en de creatieve duizendpoot Marlies Claasen. Op het programma staat onder meer ‘The Year of the Dragon’ van Philip Sparke, het feestelijke ‘Fanfare for a Celebration’, ‘Fnugg Blue’ met solist Oystein Baadsvik en een nieuw fanfarewerk van componist Harrie Janssen genaamd ‘Shapes’.

Op 1 september is het nieuw opgerichte Open Fanfare Orkest begonnen met de repetities in de Muzehof in Zutphen. Voor dit eerste project en concert bestaat het orkest uit 48 muzikanten. Per seizoen organiseert het OFO 2 à 3 projecten die afwisselend bestaan uit samenwerkingen met beroepsmusici, amateurmusici, crossovers met andere muziek- en kunstvormen of voor educatieve doeleinden.

Kaarten à € 12,75 bestelt u bij het theater De Hanzehof in Zutphen via www.hanzehof.nl. Of aan de kassa van het theater.

Voor meer informatie over het Open Fanfare Orkest: openfanfareorkest.nl

Meer berichten