Warmen bij het vuur voor de marshmallows in de onophoudelijke sneeuwbui, afgelopen editie. Foto: Eveline Zuurbier
Warmen bij het vuur voor de marshmallows in de onophoudelijke sneeuwbui, afgelopen editie. Foto: Eveline Zuurbier

Kerstmarkt Let it Snow met live-muziek in winkels

LICHTENVOORDE - De laatste jaren boekte de Lichtenvoordse kerstmarkt bekendheid met de extravagante uitstraling. Tippytenten, paarse en blauwe spots en met kunstsneeuw bespoten bomen in het centrum van de plaats. Dit keer doet de plaats het anders. Bandjes spelen hun kerstsongs in de winkels. Dat wordt shoppen in concert. En wie weet is de etalagepop echt een 'kerstpop'?

Er zijn ook winkels die hun producten voor de feestdagen op een heel eigen wijze presenteren. Het is niet meer zo dat hier en daar staan in de winkelstraten kraampjes staan. Dit keer staan ze in groepjes bijeen om zo de zin in de feestdagen nog meer aanwakkeren. Lichtjes in de straten maken de winterse sfeer tegen de avond er nog gezelliger op.

De winkels zijn tijdens Let it Snow op zondag 9 december van 12.00 uur tot 18.00 uur geopend. De oude roep uit midwinterhoorns kondigt de hele middag Let it Snow aan. En 'nee' dit jaar gaat het niet meer zo hard sneeuwen als vorig jaar. Toen werd de kerstmarkt bedolven onder een dik pak sneeuw, vandaar dat bandjes en andere acties (de Woordenkunstenaar) naar binnen in de winkels zijn geplaatst.

Meer berichten