Linda Leeman-de Vries werkt bij Helpgewoon Winterswijk.
Linda Leeman-de Vries werkt bij Helpgewoon Winterswijk. (Foto: nvt)

Helpgewoon Oost Gelre zoekt huishoudelijke hulpen

Helpgewoon Thuiszorg Oost Gelre is een werknemerscoöperatie in de huishoudelijke hulp. De coöperatie zal starten op 1 januari 2019. Op 17 december om 19.30 uur is er een voorlichtingsbijeenkomst bij Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. Deze bijeenkomst is ook geschikt voor degene die zich wil aansluiten bij Helpgewoon Winterswijk.

Lichtenvoorde - Helpgewoon Thuiszorg Oost Gelre is op zoek naar betrokken en liefst ervaren huishoudelijke hulpen. Als lid van een coöperatie krijg je meer zeggenschap over het werk en zorgen we dat het geld voor zorg ook naar zorg gaat. De huishoudelijk hulpen werken zonder directie of management waardoor zij zelf een beter salaris kunnen ontvangen voor het werk. Slechts een klein deel van de omzet wordt besteed aan de zogeheten overheadkosten.

Waarom is werken in een coöperatie zo aantrekkelijk? Reeds eerder gestarte Helpgewoon thuiszorgcoöperaties (Berkelland, Aalten, Winterswijk, Zutphen) laten zien dat een werknemerscoöperatie mensen in hun kracht zet en de cliënten de gewenste zorg levert. Zij vertellen: “Wij leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoeft aan heeft en persoonlijke aandacht van vakmanschap belangrijk vindt. Wij zijn betrokken met de cliënten en leveren zorg vanuit ons hart.”

Voor wie werkt de coöperatie? Iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis of een ( WMO) indicatie heeft vanuit de gemeente, kan van ons huishoudelijke zorg ontvangen.

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos. Aanmelden kan via yvonne@helpgewoon.nl

helpgewoon.nl

Meer berichten