101 deelnemers telde de tweede editie van de Nieuwjaasduik Oost Gelre.
101 deelnemers telde de tweede editie van de Nieuwjaasduik Oost Gelre. (Foto: Eveline Zuurbier)

Spetterende Nieuwjaarsduik Oost Gelre in Besselinkschans!

Op Nieuwjaarsdag om 12.00 uur vindt op dezelfde locatie als afgelopen keer, (Wijndomein Besselinkschans) de tweede editie van de Nieuwjaarsduik Oost Gelre plaats. De Nieuwjaarsduik is een echte nationale traditie geworden, met in Nederland meer dan 50.000 deelnemers per jaar op bijna 150 locaties.

Lichtenvoorde - Deze eerste Nieuwjaarsduik Oost Gelre vindt plaats bij de recreatievijver van de Zwarte Cross, voorheen het Wijndomein Besselinkschans (Heringsaweg 18, Lievelde). Het water is helder en schoon dus uitermate geschikt om een frisse duik te nemen om het nieuwe jaar te starten. De Besselinkschans is een gebied met veel landschappelijke kwaliteiten dat zich steeds meer op de kaart zet als evenementengebied en recreatielandschap. Samen met de beschikbare faciliteiten vormt dit een perfecte locatie voor deze Nieuwjaarsduik.

Aanmelden
Mensen die mee willen doen met de Nieuwjaarsduik kunnen zich gratis aanmelden via de website devrijeslagdoorgrolle.nl . Zij worden verzocht in ieder geval naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Voor de late beslissers is aanmelden op de dag zelf natuurlijk ook mogelijk. Dit kan ter plekke bij het De Uitspatting (voorheen Wijndomein Besselinkschans) tussen 11.00 en 11.45 uur via een aanmeldformulier. Voor alle deelnemers (op volgorde van inschrijving en op=op) is er gratis soep en een warme muts van sponsor Unox.

Meer informatie Publiek is natuurlijk ook van harte welkom om op 1 januari een kijkje te komen nemen. Wie meer informatie over de Nieuwjaarsduik Oost Gelre wil, kan terecht op de website devrijeslagdoorgrolle.nl. De organisatie is ook actief op Facebook via de pagina facebook.com/nieuwjaarsduikoostgelre.

Meer berichten