Foto: Eveline Zuurbier

€ 43.700 en gedenksteen voor 100-jarige Grol

De jubileumcommissie 'SV Grol 100 jaar' heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Groenlose voetbalclub een bedrag van 43.700 euro overhandigd aan de club en een gedenksteen die bij de ingang van het park Den Elshof geplaatst wordt.

GROENLO - De hoogte van het bedrag is tot stand gekomen uit de opbrengsten van de jubileumloterij en de verkoop van het uitgebrachte jubileumboek.

Theo Huijskes sprak van 'een bijzonder geslaagde apotheose ter algehele, finale afsluiting van een gedenkwaardig eeuwfeest en tegelijkertijd een sprankelende opening van een nieuw kalender en voetbaljaar'.

De gehele oplage van het boek is uitverkocht. De 43.7000 euro komt ten goede aan het kunstgrasproject. SV Grol legt 2,5 kunstgrasvelden aan. Huijskes werd bij de onthulling van het bedrag bijgestaan door elf pupillen die op een bord met plaggen kunstgras cijfer voor cijfer onthulden.

De gedenksteen werd vooralsnog via een power-pointpresentatie aangeboden, maar zal bij een officiële gelegenheid bij de ingang in de muur worden gevreesd en gemetseld.

Meer berichten